خدمات مشاوره پروپزال، پایان نامه و مقالات علمی

۱۲۰ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۵ ثبت شده است

لینک مستقیم دانلود مباحث جاری در حسابداری– حسن همتی

hemati.pdf

۰ نظر ۳۰ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۰:۴۶
.. گروه مشاورین پروپزال، پایان نامه و مقالات

لینک مستقیم دانلود فایل pdf مهارت های مالیاتی


-.pdf 

۰ نظر ۳۰ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۰:۴۵
.. گروه مشاورین پروپزال، پایان نامه و مقالات

لینک دانلود نکات کاربردی - عملیاتی قانون مالیات بر‌ارزش

gh.pdf 

۰ نظر ۳۰ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۰:۴۴
.. گروه مشاورین پروپزال، پایان نامه و مقالات

دانلود فایل pdf استاندارد حسابداری شماره 20

hesabha1.pdf

۰ نظر ۳۰ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۰:۴۳
.. گروه مشاورین پروپزال، پایان نامه و مقالات

بخش یک. هدف حسابرسی
مفهوم و فلسفه وجودی حسابرسی در ذات مدیریت مالی عمومی یا به نوعی مدیریت وجوه عمومی نهفته
است و به ایجاد اطمینان منجر می شود. حسابرسی فی نفسه، هدف محسوب نمی شود اما به عنوان بخشی
لاینفک از سامانه ای قاعده مند است که هدف آن آشکار سازی به موقع انحراف های به وقوع پیوسته و
کارآیی، اثربخشی و صرفه اقتصادی مدیریت منابع در کوتاه ترین زمان ممکن است و منجر به ایجاد این
امکان خواهد شد که بتوان اقدامات اصلاحی را بکار گرفت، مسئولیت را به اشخاص پاسخ گو یادآوری نمود،
ضرر و زیان را جبران کرد و یا اقدامات لازم برای پیشگیری از وقوع موارد مزبور و یا حداقل کاهش اثرات
سوء آنها در آینده اتخاذ نمود.

osool_hesabrasi1000.pdf 

۰ نظر ۳۰ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۰:۴۲
.. گروه مشاورین پروپزال، پایان نامه و مقالات


ارائه رویکردی نوین بر صدور گزارش حسابرسی با استفاده از داده‌کاوی (مطالعه موردی: شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران) --------محمدحسین ستایش -حسن فتاحی نافچی - سمیره عباسپور - میثم روستایی

با توجه به فرایند خصوصی سازی در کشور، افزایش تعداد سرمایه گذاران و تدوین قانون بازار
اوراق بهادار ،تمرکز بر سرمایه گذاری و به تبع آن گزارشگری مالی هر روز در حال افزایش است. با
شدت گرفتن رقابت در عرصه های مختلف از جمله حسابرسی،موسسه های حسابرسی به دنبال
به کارگیری راهکارهایی برای افزایش کارایی خود هستند. در جهت دستیابی به این مقصود باید
عوامل تاثیرگذار بر افزایش کارایی را شناسایی و در جهت رفع یا کاهش عوامل بازدارنده آن تلاش
شود. بنابرای نحسابرس نیاز به ابزاری دارد تا وی را از وجود احتمال خطر و تحریف آگاه سازد. در
1385 ، به منظور - این پژوهش پس از بررسی گزارش های حسابرسی موجود در بازه زمانی 1390
شناسایی مهم ترین عوامل تاثیرگذار بر اظهار نظر حسابرس، دو نمونه از گزارش استاندارد و غیر
استاندارد انتخاب و پسا ز بررسی تحقیقات پیشین، 41 متغیر انتخاب شد. در نهایت با مقایسه روش
های مختلف داده کاوی، شامل شبکه عصبی تابع پایه شعاعی، نیو بیز، درخت تصمیم گیری، پارت
و رگرسیون لجستیک، نوع اظهارنظر حسابرس قابل پیش بینی می باشد.
 
منبع:  دانش حسابرسی


 ro.pdf 


۰ نظر ۳۰ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۰:۳۹
.. گروه مشاورین پروپزال، پایان نامه و مقالات

لینک دانلود جزوه مباحث جاری در حسابداری کرباسی یزدی

pnu-club.com/uploaded/284764_01389032052.rar

۰ نظر ۳۰ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۰:۲۷
.. گروه مشاورین پروپزال، پایان نامه و مقالات

لینک دانلو د نمونه قرارداد سرمایه گذاری مشترک با شرکت خارجی


hvm.ir/files/contract/31.doc

۰ نظر ۲۹ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۷:۵۱
.. گروه مشاورین پروپزال، پایان نامه و مقالات

اگر چه لوایح و طرح‌هایی که به وسیله دولت یا نمایندگان مردم برای تصویب به مجلس تقدیم می‌شود، در کمیسیون‌های مختلف مجلس مورد بررسی قرار می‌گیرد، اما پذیرش بسیاری از لوایح و طرح‌های مختلف مصوب در عمل با دشواری‌هایی مواجه می‌شود یا اجرای آنها با نتایج موردانتظار مطابقت ندارد.
برای رفع این نقیصه لازم است انجام مطالعات به منظور فراهم آوردن اطلاعات لازم برای تدوین هر طرح یا لایحه به گروه یا هیات‌هایی مرکب از صاحبنظران مختلف محول و اطمینان حاصل شود که پیشنهاد هر طرح یا لایحه براساس تحلیل منطقی قضایا صورت گرفته است و با اوضاع و احوال اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور، مطابقت دارد. 
مقررات مربوط به تجدید ارزیابی دارایی‌های بانک‌ها (مصوب ۲۴ آبان ۱۳۶۷ مجلس شورای اسلامی) و تجدید ارزیابی دارایی‌های صنعت آب و برق (مصوب ۳۱ تیر ۱۳۷۲ مجمع عمومی مشترک شرکت آب و برق منطقه‌ای خوزستان، مهندسی آب و فاضلاب و توانیر) و تجدید ارزیابی دارایی‌های ثابت شرکت‌های دولتی (طبق ماده ۶۲ قانون برنامه سوم توسعه (۱۳۸۳ – ۱۳۷۹) و بند «ک» ماده ۷ قانون برنامه چهارم توسعه (۱۳۸۴-۱۳۸۸) در بسیاری از موارد با اصول و ضوابط و استانداردهای حسابداری حاکم بر تجدید ارزیابی مغایرت دارد. در نتیجه نه تنها هدف از تجدید ارزیابی را تامین نکرده است، بلکه خسارت زیادی را به اقتصاد کشور وارد کرده است که با قبول الزام حسابدهی و حساب‌خواهی در هر جامعه دست‌اندرکاران باید در این ارتباط پاسخگو باشند. پیامد و آثار منفی عمده ناشی از تجدید ارزیابی در شرکت‌هایی که به اشتباه، مازاد تجدید ارزیابی را به حساب سرمایه انتقال داده‌اند، عبارتند از: 
۱ ) مانده حساب سرمایه در ترازنامه معادل مازاد تجدید ارزیابی بیشتر از واقع است،‌ زیرا مازاد تجدید ارزیابی باید به عنوان سود تحقق نیافته در ترازنامه گزارش می‌شده و سود تحقق نیافته که ناشی از عملیات دفتری باشد، قابل انتقال به حساب سرمایه نیست. 
۲) مانده حساب سود انباشته در هر سال، معادل مابه‌التفاوت استهلاک بر مبنای بهای تمام شده تاریخی و استهلاک بر مبنای مبلغ تجدید ارزیابی کمتر از واقع است. 
۳ ) از تاریخ تجدید ارزیابی در هر سال، سود کمتری معادل مابه‌التفاوت استهلاک بر مبنای بهای تمام شده تاریخی و استهلاک بر مبنای تجدید ارزیابی به سهامداران اختصاص یافته است. 
۴ ) با توجه به بند ۳ بالا، این گونه شرکت‌ها هر سال مالیات کمتری به وزارت امور اقتصادی و دارایی پرداخت کرد‌ه‌اند. 
در نتیجه، صورت‌‌های مالی در این گونه شرکت‌ها، نشان‌دهنده تصویر صحیح از وضعیت مالی و نتایج عملیات نیست و تا زمانی که این اشتباه اصلاح نشود، نظر مقبولی نمی‌توان درباره صورت‌های این شرکت‌ها اظهار کرد. به نظر می‌رسد همه مشکلاتی که در بالا به آن اشاره شد ناشی از نقص قانون نباشد. اگر اشخاصی که مسوولیت تدوین آیین‌نامه اجرایی چگونگی استهلاک دارایی‌های تجدید ارزیابی شده را برعهده داشتند، اطلاعات کافی از اصول و قواعد حاکم بر تجدید ارزیابی داشته و می‌توانستند منظور قانون‌گذار از سرمایه و حقوق صاحبان سهام را تامین و آیین‌نامه‌ای تدوین کنند تا هدف قانون‌گذار از تجدید ارزیابی محقق شود

۰ نظر ۲۹ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۷:۴۹
.. گروه مشاورین پروپزال، پایان نامه و مقالات
همانطور که می دانید حسابداری تهیه صورتهای مالی تلفیقی با حسابداری شعب تفاوتهای اساسی و بنیادی دارند که نمی توان آنها را با هم مشابه مطرح نمود . ذیلاً به تفاوتهائی در این خصوص اشاره خواهد شد :
1 - اساس حسابداری تهیه صورتهای مالی تلفیقی همان حسابداری سرمایه گذاری ها است که به هیچ وجه در حسابداری شعب این موضوع دیده نمی شود .
2 - در حسابداری شعب حسابهائی تحت عنوان حسابهای متقابل وجود دارد که در حسابداری تهیه صورتهای مالی تلفیقی این جسابها دیده نمی شود .
3 - در حسابداری تهیه صورتهای مالی تلفیقی بحث سهم اقلیت مطرج می شود که اصلاً در حسابداری شعب این نوع حساب محل بحث نخواهد داشت .
4 - در حسابداری تهیه صورتهای مالی تلفیقی عمده مباحث در رابطه با حقوق صاحبان سهام مطرح است که در حسابداری شعب این موضوع جایگاهی نخواهد داشت .
5 - یکی از مباحث قابل توجه در حسابداری تهیه صورتهای مالی تلفیقی موضوع شناسائی سر قفلی است که در حسابداری شعب دیده نخواهد شد .
6 - در حسابداری تهیه صورتهای مالی تلفیقی ، شرکتهای فرعی ( شعب ) دارای شخصیت حقوقی مجزا می باشند که در حسابداری شعب شخصیت حقوقی شعب متعلق است به مرکز و شعبه به خودی خود دارای شخصیت مجزا نخواهد بود و بعبارت بهتر دارای ساختار سرمایه نمی باشد .
عمده شباهت حسابداری تهیه صورتهای مالی تلفیقی با حسابداری شعب می تواند در تهیه صورت سود و زیان و ترازنامه باشد که برای این منظور اقدام به ادغام حسابها ( البته در شعب غیر متمرکز ) از طریق تهیه کاربرگ می شود . البته کاربرگ در حسابداری تهیه صورتهای مالی تلفیقی کاربرگ تلفیق نام دارد اما کاربرگ در حسابداری شعب کاربرگ ترکیب مرسوم می باشد . به همبن مناط هم ، ترازنامه در حسابداری تهیه صورتهای مالی تلفیقی به عنوان تراز تلفیقی متداول است که در حسابداری شعب تراز ترکیبی گفته می شود .
کلیه حسابهای سود و زیانی شعب در کاربرگ مزبور با حسابهای یک به یک و متناظر خود در مرکز ادغام شده و تشکیل سودو زیان کلی واحد تجاری را خواهد داد . و به هیچ وجه به صورت جداگانه ( سایر درآمدها و . . . ) گزارش نخواهد شد .
در حسابداری شعب متمرکز از آنجا که شعب ، خود هیچ گونه ثبتی در خصوص عملیات صورت گرفته نخواهد داشت و کلیه مدارک مثبته به مرکز ارسال خواهد شد و کلیه عملیات در دفاتر مرکز متمرکز است به همین جهت تهیه صورتهای مالی اساسی هیچ فرقی با سایر شرکتها نخواهد داشت اما در عملیات نگهداری حسابها تفاوتهائی وجود دارد که نمی توان آنها را نادیده گرفت.


۰ نظر ۲۹ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۷:۴۷
.. گروه مشاورین پروپزال، پایان نامه و مقالات